Vi vill vara ett ledande företag inom tillverkning av vinäger och balsamvinäger.


Vi är ett familjeföretag som grundades juni 2019. 


För oss är kvalitet och hälsa i fokus. Vårt mål är att tillverka den bästa vinäger och balsamvinäger i världen. Vi tillverkar vinäger och balsamvinäger på ett traditionellt sätt. Använder endast bär, frukt och honung. Våra produkter är milda, runda i smak och mycket aromatiska. 

Varför välja Eslövs Vinägers produkter?


Vår vinägermästare och produktutvecklare som är civiliingejör inom livsmedel och bioteknik har tillverkat över 50 miljoner liter vinäger under sitt arbetsliv. 


Våra produkter gör verkligen skillnad. Hos oss är hälsa i fokus. Inga tillsatser eller socker används, bara nyttiga ingredienser.  Vi använder bär, frukt och honung i våra vinäger och balsamvinäger.


Varje flaska är unik med batch- och flaska nummer. Vilket gör att flaskorna kan spåras. 


Mathantverk av högsta kvalitet. 

Personal


Adis Zaimovic är grundaren av Eslövs Vinäger AB tillsammans med Adnan Zaimovic och Adem Zaimovic. Adis har utbildning på högskolenivå inom livsmedel och bioteknik. Han är även mannen bakom smakerna i Kicking Tastes fisksås. 


Konsult inom livsmedel


Vi erbjuder tjänster inom livsmedel och bioteknik från ide till slutlig produkt.

Kontakta oss gärna vid intresse.

Gör ditt val


Vi erbjuder unika svenska produkter med högsta kvalitet. 

Välj mellan flera sorter av balsamvinäger, vinäger, shrub och switchel. Det finns även möjlighet att köpa en unik svensk fisksås från Kicking Taste